21 comentarios en “Caracol

  1. Oh! És fabulosa, de veritat, almenys per els meus gustos, aquesta foto encaixa al 100 %, m’encanta ! Em fascina la idea, és a dir el que es traspua de la fotografia, és la sensibilitat del fotògraf, l’interès, i està molt bé, i el tractament com sempre, també està molt bé (sobretot la Tª del color) …aquí ja podríem debatre si li vols donar més volum o no, més contrast, etc… però si a tu t’ha agradat així, doncs ja m’està bé. Et felicito!

  2. Cashondeo: No está pinchado ni agonizando. Está en el borde de una hoja de ficus, pensando quizas en saltar o quedarse donde está. Al final no saltó.
    Saludos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>